Användarnamn
Lösenord
Varukorg
0 varor
Summa: 0 kr

Köpvillkor

 

Beställning

Beställning kan endast göras via Internet och e-post och endast inom Sverige. Minsta beställningsbelopp är 100 kr. För beställning till annat land än Sverige gäller särskilda villkor och fraktpriser som kan erhållas vid kontakt med kundtjänst.

 

Betalning
Du kan betala på något av följande sätt:
Kortbetalning (VISA eller Mastercard).
Via Internetbank (Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank)
Payson faktura Betalnings villkor 14dagar kostnad 25kr

 

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

 

Priser
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och tryckfel i katalogen eller webshopen.
Alla priser är angivna i svenska kronor (kr) inklusive 25% moms.

 

Leverans och frakt

Beställda varor hämtas på Mer Sport.

Leveranser sker 20 dagar efter brytdatum 15:e och 30:e varje månad.

Första leveransdagar är alltså 5:e och 20:e.

(ex. beställer ni den 7:e så verkställs beställningen den 15:e och levereras senast den 5:e)

Vid jul och semester anpassar vi leverans framåt.

 

Bytesrätt
Du har rätt att inom 14 dagar från leverans byta oanvänd och oskadad vara mot uppvisande av kvitto. Bytesrätten gäller dock inte underkläder. Eftersom byte inte är en reklamation eller ett fel på varan svarar Du själv för transportkostnader. Bytesrätten gäller dock ej på tryckta eller broderade produkter, då dessa produkter är tillverkade unikt för dig. Vid osäkerhet kontakta kundtjänst innan du beställer.

OBS! Kontakta alltid kundtjänst först vid alla former av returer vare sig det gäller byte eller reklamation.

 

Reklamation
Om en vara reklameras på grund av att den är felaktig svarar Klubbpartner för transportkostnaderna. Vid reklamation skall varan skickas tillbaka i oskadat skick till den adress som är angiven på fraktsedeln som följde med Din beställning. En felbeskrivning måste medfölja. Vid reklamation tillämpar Klubbpartner bestämmelserna i konsumentköplagen (se www.konsumentverket.se).

 

Ångerrätt
Enligt lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har Du rätt att ångra köpet och frånträda avtalet inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Vid  ångerrätt svarar du själv för transportkostnader. Detta gäller inte alla plagg som det trycks eller broderas på. Vissa plagg tillverkas unikt för Dig som kund och innefattas inte av ovanstående avtal. Vid osäkerhet kontakta kundtjänst innan du beställer.

 

Personuppgifter
Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Genom beställning av varor samtycker du till att personuppgifter registreras i vårt kundregister.

 

Garanti
Vid eventuell tvist har du möjlighet att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Mer Sport AB 

Västra Industrigatan 3B
372 31 Ronneby

Kundservice

Telefon 0457-261 10
E-post eken@mersport.se
© 2024 Fronta Ronneby
Information om cookies